Sieuwed Bin live bij editie 1

12 april 2024 – editie 1: Sieuwerd Bin

De in simpele zinnen verpakte, krachtige boodschap van gospelliederen, zorgt ervoor dat ze al decennia lang onverminderd populair zijn. Wie kent niet de bekende uitvoeringen van Johnny Cash? En wie hoort niet met regelmaat van de klok de klassieke deuntjes in een nieuw sausje voorbijkomen in een Netflixserie of film?

Muzikant Sieuwerd Bin uit Zeeland groeide eveneens op met deze gospels en spirituals. Voor zijn laatste album is hij terug gegaan naar zijn roots: Een Youth For Christ zangbundel uit de jaren ’60 van zijn ouders. Hieruit heeft hij oude spirituals als ‘All night all day’ en ‘I shall not be moved’ verzameld en deze op zijn eigenzinnige manier bewerkt. Klanken van de gitaar, banjo, viool en piano in een mix van sferische (donkere) country en folk. Laat hem je meevoeren naar de trap waar hij als kind ’s avonds laat stiekem zat te luisteren naar zijn ouders en hun vrienden. Naar het gezang, het gelach, het samenzijn…. 

Vrijdag 12 april om 19:30. Kaarten a 10 euro reserveren via wathoortmijnoor@gmail.com

Sieuwed Bin live bij editie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *