Rondleiding door Amsterdam

Sinds 1999 heb ik het genoegen in de mooiste stad van de wereld te wonen: Amsterdam. Sindsdien lees ik over diens ontstaansgeschiedenis. Een stad gebouwd op religie dat in die periode verweven was met het dagelijks leven, zowel zakelijk als privé.

Voor de Protestantse Kerk in Amsterdam schreef ik een audiotoer (die in de zomer van 2017 gelanceerd wordt) over religieuze ontwikkelingen in de hoofdstad. Van een katholieke kloosterstad, tot een pluriforme smeltkroes. Alhoewel alle basiselementen hierin behandeld worden, kon ik lang niet al mijn opgedane kennis kwijt in dit verhaal.

Vandaar dat ik ook rondleidingen organiseer. Vertrekkend vanuit Centraal Station, neem ik u graag mee op reis. Langs de plekken die nog altijd de verborgen geschiedenis in zich meedragen. De tocht zal worden toegespitst op uw voorkeur wat betreft afstand, tijdsduur en de gewenste te bezoeken plekken.

Voor meer informatie en het aanmelden (Groepen van maximaal 12 personen per wandeling), kunt u mailen naar guido {apestaart}gasablanca.nl

Graag tot bij de tocht,
Guido Attema